<< Înapoi

Blocuri de sare

Blocul de Sare Carpat Euro Salt pentru animale produs de firma noastra reprezinta o modalitate usoara si convenabila de a va asigura ca animalele dumneavoastra au acces constant la o sursa excelenta de nutrienti absolut necesari, fara a exista riscul aportului excesiv. Avand o structura extrem de dura, blocul de sare nu poate fi muscat, ci doar lins.

Blocul de sare Carpat Euro Salt are un continut de minim 97.5% NaCl, fiind astfel unul dintre cele mai pure blocuri existente pe piata mondiala. El ofera animalelor dumneavoastra o sursa de peste 84 minerale si oligoelemente, esentiale pentru functionarea normala a organismului acestora. Pentru usurinta in utilizare, pietrele de sare au atasate o franghie rezistenta din fibre natural de iuta, permitandu-va sa le agatati in stativ, sau in orice loc se afla animalul. Blocul de sare Carpat Euro Salt se obtine exclusiv prin taiere mecanica, de la extractia din salina pana la obtinerea produsului finit. Deoarece la extractia din salina nu se folosesc explozivi, este exclusa orice contaminare cu substante straine de compozitia originara, create de natura acum 200 milioane de ani.
Livram produsele noastre in blocuri de cca 1 kg, 2,5 kg, 5kg, 10 kg, 30 kg. La cerere, putem livra si greutati alternative. Fiecare bloc este etichetat si ambalat individual in folie termocontractibila. Blocurile sunt ambalate in cutii de carton, prevazute cu separatoare. Cutiile inchise sunt asigurate cu 3 legaturi cu banda PP, pentru usurinta in manipulare dar si ca masura suplimentara de asigurare pe timpul transportului. La cerere, putem eticheta produsele cu eticheta privata a clientului.
Suntem absolut siguri – speram ca si Dumneavoastra, viitorul nostru client – ca animalele nu sunt sensibile la reclame si campanii de marketing. Cea mai buna dovada a calitatii produsului nostru va fi data de placerea cu care animalele Dumneavoastra il vor consuma. De aceea, va oferim gratuit mostre ale produsului, pentru a il putea testa la animalele Dumneavoastra. Totusi, apelam la intelegerea Dumneavoastra de a accepta sa acoperiti costurile de expediere.


Produs Greutate Etichetare Ambalare
Bloc de sare - 1 kg
- 2,5 kg
- 5kg
- 10 kg
- 30 kg
Individual in folie termocontractibila

Carpat Euro Salt

Carpat Euro Salt
Individual
Cutie de carton
Palet

Carpat Euro Salt

Carpat Euro Salt

Carpat Euro Salt
Carpat Euro Salt
Carpat Euro Salt
Carpat Euro Salt
Carpat Euro Salt
Carpat Euro Salt
Carpat Euro Salt
Carpat Euro Salt
Carpat Euro Salt
Bloc de sare